Op zoek naar een coach in Den Bosch of Rosmalen?

Wat de reden ook is dat je op zoek bent naar een coach in de regio Den Bosch of Rosmalen, ik bied je altijd een individueel traject aan dat bij je past. De voornaamste reden dat mensen een coach inschakelen is dat ze op een bepaalde manier vastlopen in het leven en veel druk ervaren vanuit de maatschappij. Ze vinden het moeilijk om hun keuzes te baseren op wat ze zelf willen en voelen, voornamelijk doordat ze het contact met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Doordat we allemaal in het dagelijks leven gebombardeerd worden met reclame-uitingen, meningen van mensen om ons heen en bovendien een veel te volle agenda hebben raken we de weg kwijt, en lopen we vast. Niet voor niets loopt het aantal mensen met een burn-out of depressie steeds verder op. We zijn massaal moe, overwerkt, en weten niet meer wat we willen.

Hoe kan mijn individuele coaching jou helpen?

Het uitgangspunt van mijn coaching is altijd het herstel van het contact met jezelf. Je mag weer gaan voelen en aandacht geven aan wat je zelf vindt en wilt, en loslaten wat anderen allemaal van je verwachten. Dit is belangrijk om weer gelukkig te worden, want je kunt pas concrete stappen in de juiste richting gaan zetten als je helder hebt wat je wilt en waar je gelukkig van wordt. Er komen diverse thema’s aan bod, zoals zelfvertrouwen, passies, het maken van keuzes en het stellen van grenzen. Dit laatste is heel erg belangrijk, zeker als je een burn-out of depressie hebt. Het is de kunst om te gaan leven vanuit je eigen gevoel, en je niet verplicht te voelen dingen te doen waar je anderen een plezier mee doet.

Coaching voor alle leeftijdscategorieën

Ik kan je op verschillende manieren helpen om terug in balans te komen en de regie over je leven te nemen. Dit kan allereerst aan de hand van individuele coaching, maar ook met diverse workshops en trainingen. Hoe oud je bent en wat je probleemstelling is maakt eigenlijk niet uit, ik bied namelijk coaching aan zowel kinderen als jongeren en volwassenen aan. Elke leeftijdscategorie heeft zo zijn eigen kenmerken en vereist een andere aanpak. Door mijn ruime ervaring en toepassing van verschillende methodieken (onder andere NLP, kindercoaching en familie- en organisatieopstellingen) kan ik hulp op maat bieden bij elke vraagstelling en voor elke leeftijd.

Lego Serious Play voor organisaties

Ligt het probleem niet op individueel niveau maar in de structuur of organisatie van een groep mensen, bijvoorbeeld op de werkvloer? Dan kun je bij mij terecht voor sessies Lego Serious Play. Dit is een vorm van coaching waarbij gebruik wordt gemaakt van het speelse element van Lego. Door middel van bouwwerken die we ter plekke gaan maken worden de structuur en onderlinge relaties van groepen, teams of organisaties uitgedrukt. Jullie gaan als het ware ‘denken met je handen’. Deze manier van visualiseren is ideaal om gevoelige onderwerpen aan te kaarten en duidelijkheid te krijgen in de onderlinge verbanden en dynamiek van een team. Contacteer me gerust voor meer info over wat een paar sessies Lego Serious Play kunnen betekenen voor jouw organisatie.