Een kindercoach biedt hulp voor kinderen, tieners en hun ouders als er een vraag is over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van een kind.

De puberteit en adolescentie periode is de transitie naar volwassenheid. Jongeren coaching bied hulp bij deze transitie en de vragen en keuzes die je tegen komt bij het ontdekken en vormen van je identiteit.

 

Volwassen coaching is er voor alles wat je tegen komt in je leven, je persoonlijke processen, je werk en je relaties. Het geeft je ondersteuning bij moeilijke en/of cruciale perioden in je leven.

tieners

Een bijzondere vorm van systemisch werk zijn tafelopstellingen, deze geeft ons de mogelijkheid om systemisch werk te doen zonder dat we (levende) representanten nodig hebben.

Een familieopstelling is een ruimtelijke weergave van een familiesysteem, je kunt het zien als een levende familiefoto. Het doel van een opstelling is om symptomen en onbewuste dynamieken inzichtelijk te krijgen.

Een organisatieopstelling is een onderzoeksmethode die gebaseerd is op het systeemdenken. Oorspronkelijk als opstelling ontworpen om familiesystemen (rangschikking van familieleden) te onderzoeken, wordt de werkwijze inmiddels ook toegepast op verhoudingen binnen bedrijven, instellingen en verenigingen. Deze manier van onderzoeken wordt voornamelijk gebruikt om hardnekkige organisatievraagstukken te doorgronden.

Lego
Lego Serious Play® is een methode ontwikkeld bij The Lego Group. Het doel is het verbeteren van creatief denken en communicatie. Mensen bouwen met Lego-stenen driedimensionale modellen van hun ideeën en vertellen verhalen over hun modellen.